ASIANTUNTIJAT , YRITTÄJÄT JA YRITYKSET 👉 NYT ON ELÄMÄSI MAHDOLLISUUS KÄSILLÄ:

Luo osaamisesta 500€ - 50000€ hintaluokan tuotteistettuja palveluita... ja hyödynnä taantumassa piilevä "kerran elämässä" -mahdollisuus vuonna 2023

Etsin kunnianhimoisia ja hyväsydämisiä yrittäjiä ja yrityksiä, joiden kanssa sytytään eloon 🔥, luodaan tuotteistettujen palveluiden avulla merkittävää tulosta viivan alle 💶 ja mullistetaan niitä hankkivien asiakkaittesi elämät 🤗.

Katso video nyt ja täytä ennakkotietolomake... 👇

HUOM! Video on katsottavissa vain rajoitetun ajan!

Kiinnostuitko?

Loistavaa! 🤩

Lähdetään siis rakentamaan korkeamman hintaluokan tuotteistettuja palveluita ja avataan vuolaat vauraushanat vuoden 2023 aikana.

Siispä, klikkaa nappia alta ja jätä yhteystietosi. Sen jälkeen katsomme tietosi läpi ja jos tunnut olevan etsimämme yrittäjä tai yrityksen edustaja, minä tai tiimini olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan lämminhenkinen "tarkempien yksityiskohtien" -puhelun aika.

NYT ON TULLUT AIKASI! 🔥

Joten, klikkaa nappia ja täytä tietosi nyt. Siinä menee vain noin 3️⃣ minuuttia! 👇

Kannattaa täyttää lomake nyt, koska otamme puheluita siinä järjestyksessä, missä lomake on meille lähetetty. Lisäksi "nopeimmat henkilöt ovat etulyöntiasemassa suhteessa muihin, kuten videon lopussa mainittiin. Lomake myös suljetaan heti, kun emme enää voi ottaa lisää puheluita."

Kuka on Pekka J. Mattila?

Pekka J. Mattila on akateemisesti palkittu DI, kansainvälinen Keynote-puhuja, yhteiskunta-aktiivi, yrittäjä ja häntä tituleerataan Suomen #1 bisnesmentoriksi.

Pekan opetuksia kuvataan vaikuttaviksi, epätavanomaisiksi ja joskus myös täysin vastakkaisiksi siihen nähden mitä muut puhuvat.

Hän on ollut perustamassa useita menestystarinoiksi nousseita yrityksiä ja tuotteita, kuten supersuositun Campwire-verkkokoulutusalustan (yli 300 000 käyttäjää), Digivallankumous-sivuston ja Digiyliopisto-huippuvalmennuksen.

Pekka on tehnyt pienen tiiminsä kanssa Suomen historian suurimman verkkokurssilanseerauksen vuonna 2019, missä tehtiin myyntiä yli puoli miljoonaa euroa vain kahdessa kuukaudessa

Avain näihin huimiin tuloksiin piilee vuonna 2015 tapahtuneessa loppuunpalamisessa, jonka seurauksena koko elämä meni ylösalaisin ja matka syvälle ihmisyyteen ja näkymättömään henkiseen maailmaan alkoi.

Haasteidensa ratkomisen jälkeen hänen uransa koki täyskäännöksen ja Pekan apuun hakeutuu yhä useampi Suomen kärkimini omalla alallaan. Pekka auttaa laajalla skaalalla johtajia, yrittäjiä ja Suomen huippuasiantuntijoita.

Pekkaan tukeudutaan usein haastavissa projekteissa, joissa "kukaan muu ei ole osannut auttaa"koska intuitio jatkaa siitä mihin järki jää.

Hän unelmoi maailmasta, jossa jokaisella ihmisellä palaisi roihu sisällään. Pekan ollessa puhumisen ja vaikuttamisen ammattilainen, löydät hänet myös pitämässä inspiroivia, ihmiset herättäviä puheita tapahtumissa sekä yritysten sisällä.

Näistä saatat tuntea minut

Esimerkkejä yrityksistä ja tuotteista, joita olen ollut perustamassa

Campwire-verkkokoulutusalusta ja 300 000+ käyttäjää

Campwire on Suomen suosituin ja tykätyin verkkokoulutusalusta, jossa voi myydä helposti digituotteita, kuten verkkokursseja.

Campwirella on jo yli 300 000 käyttäjää.

Digivallankumous-sivusto ja yli 500 000€ lanseeraus

Suurin osa Suomen digituotteita tehneistä tai kouluttavista ihmisistä on käynyt Digivallankumouksen opissa.

Lisäksi vuonna 2019 teimme Suomen historian ensimmäisen puolen miljoonan euron rajan ylittävän lanseerauksen.

Satojen suomalaisten käymä Digiyliopisto-huippuvalmennus

Suomen suosituin digibisnesvalmennus julkaistiin vuonna 2018.

Monet Suomen huippuvalmentajista ovat käyneet Digiyliopiston ja kasvattaneet liikevaihtoa uniikkien menetelmiemme avulla.

Vapausfestit-liikkeen isä ja organisaation rakentaja

Vapausfestit on vuonna 2021 perustamani hyväntekeväisyysorganisaatio, joka on ihnimillinen vastaiskuni ihmisten erottamiselle.

Nämä tapahtumat vapauttavat ja voimaannuttavat ihmisiä ilon ja yhteentulemisen kautta jo yli 50 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Miljoonaklubin vaurastuttaa ihmisiä modernein keinoin

Miljoonaklubin tehtävänä on auttaa ihmisiä kohti heidän todellista potentiaaliaan ja sen kautta luoda heille vaurautta.

Uusi palvelukokonaisuus julkaistaan vuoden 2023 aikana ja tavoitteena on mullistaa se, miten vaurautta lähestytään Suomessa.

lisäksi paljon muuta...

Yllä olevien lisäksi olen ollut rakentamassa ison määrän tuotelanseerauksia, konsepteja ja useita hyvin kannattavia bisneksiä eri alueilla.

Olen tehnyt paljon virheitä, palanut loppuun ja ottanut opikseni. Olen oppieni avulla myös menestynyt ja pystyn auttamaan sinua osaamisellani.


Jätä yhteystietosi nyt

Paina nappia, täytä tietosi ja sovitaan kartoituspuhelu


"Syöttämäsi tiedot ja kaikki käymämme asiat ovat luottamuksellisia."

Toimi näin:

Klikkaa nappia alta, syötä tietosi ja jää odottamaan yhteydenottoamme.

Jos koemme, että sinä sovit etsimiemme yrittäjien tai yritysten joukkoon, olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Pidetään hyvä puhelu, jossa käydään "kaikki kriittiset yksityiskohdat" läpi mukavassa hengessä.

Miksi teen sitä mitä teen?

Olen missiolla auttaakseni asiantuntijoita, yrittäjiä ja yrityksiä tuotteistamaan huimia, heidän asiakkaidensa elämää muuttavia palveluita.

Unelmoin paremmasta maailmasta, jossa ihmiset säteilevät onnea. Väyläni tehdä tätä muutosta on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tuomaan osaamisensa ihmisten avuksi suurella sydämellä.

Useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

Kauanko tämä mahdollisuus on saatavilla?

En vielä varmaksi osaa sanoa. Luultavasti hyvin lyhyen aikaa.

Suosittelen syöttämään tietosi nyt, kun tämä mahdollisuus on vielä saatavilla. 🙏

Haluaisin lisätietoa tästä palvelusta, mitä teen?

Täytä yhteystietosi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Minulla on pieni/iso organisaatio, voiko tämä auttaa minua/meitä?

Voi.

Jos edustat pientä organisaatiota (1-10 ihmistä), voit lähteä liikkeelle aikasi rajoissa. On kuitenkin mahdollista, että kun tulet mukaan, voi olla että tiimisi kasvaa ja nautit itse niin halutessasi merkittävästi suuremmasta vapaudesta ja vauraudesta.

Jos taas edustat isompaa organisaatiota, voimme katsoa valitsemallesi tiimille sellaisen tavan osallistua, joka auttaa teitä maksimaalisella tavalla saavuttamaan tavoitteenne. Tarjoan myös yritykselle henkilökohtaista (joskin selvästi arvokkaampaa) apuani, joten sitä mahdollisuutta voimme myös katsoa puhelussa.

Haluaisin, että tulisit tekemään laajemman analyysin yrityksestäni tai organisaatiostani, miten saan yhteyden sinuun?

Voit ottaa minuun suoraan yhteyttä Yhteydenotto-sivulta. Sovitaan tämän jälkeen puhelu tai tapaaminen ja katsotaan miten yhteistyömme voisi jatkua.

Haluan sinut puhumaan yritykseeni tai organisaatiooni, miten toimin?

Olen julkisen puhumisen sekä vaikuttamisen ammattilainen ja tästä johtuen teen myös inspiroivia ja syväluotaavia puheita yrityksissä, jotta työntekijät löytäisivät sisältään innostuksen roihun. Jos sinua kiinnostaa saada minut puhumaan yritykseesi, ota minuun yhteyttä Yhteydenotto-sivulta. Sovitaan tämän jälkeen puhelu tai tapaaminen ja katsotaan miten yhteistyömme voisi jatkua.

Voiko sinulta hankkia pidempiaikaista apua yrityksen tai organisaation ongelmien ratkomisessa?

Olen myös tehnyt syvempiä projekteja yritysten ja organisaatioiden kanssa. Luultavasti meidän olisi parasta keskustella ja katsoa mihin tarvitsette kipeimmin apua. 

Suosittelen, että otat minuun yhteyttä tässäkin tilanteessa Yhteydenotto-sivun kautta ja jatketaan siitä eteenpäin.

Uskon vakaasti siihen, että jokaisen hyvän ihmisen vastuulla on levittää sitä hyvyyttä, mitä heissä on.

Siitä tässä kaikessa on kyse.

Kun hyvät ihmiset pystyvät tekemään yhä suurempia asioita, se on huima katalyytti hyvälle. Tämä synnyttää hyvien asioiden aallon laajemmalle ihmiskuntaan.

Oliver Wendell Holmes kiteyttää ajatukseni hienosti:

Kaikki mikä tulee sydämestä sisältää synnyinpaikkansa
lämmön ja värin.

– Oliver Wendell Holmes

Toivottavasti minä ja tiimini päästään auttamaan sinua.

Kiitos, että olet.

❤️:lla Pekka