17 elokuun

Kohti diktatuuria?

0  Kommenttia

Oletteko huomanneet miten olemme menossa kohti diktatuuria?

"Diktatuuri on itsenäisen valtion poliittinen järjestelmä, jossa valta on yhden ihmisen, ryhmän tai hyvin rajoitetun joukon käsissä." ~ Wikipedia

Tähän valtajärjestelmään kuuluu se, että estetään keskustelu ja tuutataan yhtä totuutta megafonilla suoraan jokaisen kansalaisen korvaan.Lopputuloksena on kansa, jonka omat ajatukset ja oma tahto on pelolla kitketty.

Ja juuri nyt näin toimitaan. Vai kuulostaako tämä tutulta?

"Hei, nyt on tappajavirus suoraan helvetistä ja sen seurauksena pistetään koko yhteiskunta lukkoon. Sitten piiskataan pienyrittäjiä ja tapahtuma-alaa. Sitten piiskataan vielä vähän lisää eikä jätetä edes siihen. Myös kuntosalit on pakko pistää kiinni ja valtion omistama Alko pidetään auki."

Ja kun tätä on jatkettu tarpeeksi kauan pelottelun siivittämänä, jatketaan...

"Nyt tuli pelastus! Ainoa pelastus. Se on mahtavan yrityksen tuottama piikki. Ja se on turvallinen. Se on todella turvallinen. Turvallisempi kuin mikään mitä on ennen koettu. Se on etenkin lapsille turvallinen, jonka takia he saavat itse päättää sen ottamisesta."

"Tämän jälkeen lisätään... "Niin ja jos et ota tätä piikkiä, sä olet terveysuhka. Olet kansakunnan syöpä etkä välitä muista."

"Olet mukamas terve. Oikeasti olet 'oireeton viruksen kantaja' ja tästä johtuen sun on otettava piikki. Jos aivastat, sulla on tämä virus eikä tästä johtuen influenssaa tartte testata. Ja koska tämä tilanne on niin paha, ni jokaisen on siis otettava piikki. Lisäksi te muuten otatte just niin monta piikkiä kun mitä me määrätään."

Lopulta vielä tarvitaan pelotteiden piste i:n päälle...

Jos et ota tätä piikkiä, sä olet terveysuhka. Olet kansakunnan syöpä etkä välitä muista

"Jos et ota piikkiä, sut estetään osallistumasta yhteiskuntaan piikkipassin avulla. Jos ei piikkipassia niin sitten jatketaan kurittamista. Ota piikki ja sano passille kyllä. Ne ovat ainoa pelastus. Muuta pelastusta ei ole. Ja jos väität muuta, sut pitäisi pistää eristykseen leirille. Olet uhka yhteiskunnalle."

Mitä muuta kuin diktatuuria näet tässä dialogissa?

Et varmaan muuta, koska ei ole sijaa ajatusten vaihtamiselle.

Ei ole tilaa tieteelliselle keskustelulle. Ei ole tilaa diktatuurin haastamiselle.

On vain pieni joukko ihmisiä, jotka kertovat miten asiat ovat eikä niitä perustella muuten kuin pelon kautta.Kaikki tuon pienen joukon mielipiteestä eroava on valhetta ja tämän tiedon levittäjät misinformaation levittäjiä. Tai sitten ne ovat vain seonneita Trumpin kannattajia.

Kuvitellaan hetkeksi vähän erilainen maailma. 

Mitäpä, jos valtion johto hoitaisikin asiat eri tavalla ja kuulisimme seuraavaa viestiä? "Hei, nyt menossa epätietoisuuden aika viruksen suhteen, mutta ei hätää. Tiedotamme asiasta lisää päivittäin. Ei ole kuitenkaan hätää. Teemme kaikkemme pitääksemme teidät ajantasalla!"

Sitten lisätään... "Teemme nyt toimenpiteitä ja pohjaamme ne näihin tieteellisiin julkaisuihin. Selvitämme näiden tutkimusten oikeellisuuden ison riippumattoman tutkijajoukon kanssa. Tähän porukkaan kuuluu henkilöt X, Y ja Z ja heidän taustansa on tämä eikä taloudellisia kytköksiä löydy. Ne on tarkastettu henkilön Ö toimesta. Ja jos sinä löydät tutkimuksista selkeitä ongelmia, ilmoita siitä välittömästi osoitteeseen Ä."

Ja jatketaan... "Itse asiassa, kaikki toiminta tässä tilanteessa tulee olemaan läpinäkyvää eikä korjausliikkeisiin tule liittymään minkäänlaista taloudellista hyötymistä. Lupaamme myös ettei ihmisiä aseteta eriarvoiseen asemaan, koska olemme oppineet historiasta."

Sitten lisätään... "Olemme päätyneet siihen, että pistetään kaikki panostus ennaltaehkäisevään toimintaan, koska keinoja on. Tämän avulla säästämme kalliit piikit, koska niiden turvallisuustutkimukset ovat vielä kesken emmekä sotke tähän yrityksiä. Olemme sitoutuneet siihen, ettemme aseta teitä riskiin, emmekä varsinkaan lapsiamme."

Ja sitten laitetaan kaikki panokset luonnollisen immuniteetin parantamiseen ja käytetään edullisia, olemassaolevia lääkkeitä ennaltaehkäisyssä, koska niitä on. Lisäksi valtio kerää tiimin parhaista energiahoitajista, luonnollisen lääkinnän asiantuntijoista ja hyvinvoinnin guruista sekä riippumattomista lääkäreistä yhteen ja miettii ratkaisuja todellisen terveyden kohentamiseen ja ennaltaehkäisyyn isossa mittakaavassa.

Miltä tämmöinen toiminta kuulostaisi? Asiat eivät enää olisi niin diktaattorimaisia, vaan kaikki olisi avointa. Olisi tilaa tieteelliselle debaatille, koska tiede kehittyy jatkuvasti ja perustuu ei-tietämiselle.

Kaikki olisi avointa. Olisi tilaa tieteelliselle debaatille, koska tiede kehittyy jatkuvasti.

Tähän vielä päälle nöyryys valtion johdolle. Jos he erehtyvät, pääministeri tai presidentti astuu heti kameroiden eteen ja kertoo suoraselkäisesti miten he ryssivät homman ja mitä muutetaan välittömästi. Tämä tehdään välittämästä poliittisesta suosiosta. Asioita tehdään puhtaasti siitä käsin, mikä on oikein. Eikä muulle ole tilaa. Johdossa on ihmisiä, jotka toimivat hyvyydestä käsin eikä esim. oman uran edistäminen ole mielessä.

Sen sijaan, että ajateltaisiin itsekkäästi, ajatellaan meitä kaikkia. Vauvasta vaariin. Ymmärretään, että todelliseen johtajuuteen avain on me-sana.

Miltä tapahtuisi luottamukselle? Tuntuisiko, että meistä aidosti välitetään?

Ja tämän postauksen valossa... miltä nykyinen toiminta tuntuu? Välittämiseltä vai joltain muulta?

Terveisin,
Pekka
(Joka presidenttinä ajaisi jälkimmäistä tapaa toimia, Pekka presidentiksi?)

P.S. Saa jakaa.

P.P.S. Kannattaa myös tutustua tähän artikkeliin: https://www.greelane.com/…/totalitarianism-definition-and…/


Kuvituskuva Unsplashedista, jonka kuvaus on: "This picture is taken during the 100th independece day of Finland, in the capital Helsinki."


Aihepiirit


Kiinnostaisiko nämä myös?

Olenko piikkivastainen?

Olenko piikkivastainen?
Haluatko sanoa tästä jotain?

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ota yhteyttä

Nimi*
Sähköposti*
Viesti
0 of 350