1 marraskuun

Olenko piikkivastainen?

0  Kommenttia

On selvennysten aika. On aikani puhua suuni puhtaaksi. 📣

Tämä lähti siitä, että sain seuraavaa kritiikkiä: "Kirjoituksesi on viime aikoina mennyt siihen suuntaan, ettei niistä ota selvää oletko piikkivastainen, piikkikammoinen, tiedettä ja viranomaisia vastustava, vai muuten vaan litteän maan kannattaja."

No, asialliseen kysymykseen asiallinen vastaus. Olkaaten hyvät arvon kansalaiset. Vastaukseni alla 👇👉

Olenko piikkivastainen?

En. Jokainen saa piikittää nämä piikit itseensä, jos haluaa. Se on jokaisen oikeus. Ihmiset saavat itse päättää mitä kehoonsa laittavat.

Jokainen saa tehdä itse tutkimuksensa, etsiä piikin tuoteselosteen (tämä varmasti kiinnostaa jokaista piikkiä harkitsevaa!) ja tehdä omaa intuitiota kuunnellen omat päätöksensä siitä, mitä synteettisiä lääkkeitä kehoonsa laittaa.

Meillä on menossa ennennäkemätön lääkeyhtiöiden pussiin pelaava markkinointikampanja.

Ongelma tässä tilanteessa kuitenkin on se, että oman sisäisen äänen kuuntelu tässä asiassa on tehty vaikeaksi, koska meillä on menossa ennennäkemätön lääkeyhtiöiden pussiin pelaava markkinointikampanja. Se kuuluu seuraavasti: "Jos tottelet valtaapitäviä, olet hyvä ihminen. Jos et tottele, olet itsekäs mulkvisti, joka pitäisi lähettää Seilin saarelle, kuten eräs pelkkää rakkautta puhkuva sote-pomo kauniisti kuvasi [1]" (sarkasmivaroitus)

Itse en siis vastusta aikuisten piikitystä. Jokainen tehkööt omat valintansa. Kunnioitan sitä. Halaan piikitettyjä ja piikittämättömiä ystäviäni. Sen sijaan vastustan sitä, että tätä piikkipropagandaa syötetään joka tuutista ja yritetään kaventaa oikeuksia niiltä, jotka siitä kieltäytyvät. Jokaisella ihmisellä on oikeus tehdä terveyteensä liittyvät valinnat. Niin myös mulla. Nyt ja aina. Piste.

Jos kuitenkin laajennan vastausta lasten piikityksiin, niin se on absoluuttista idiotismia, jota mun on taas vaikea hyväksyä. Anteeksi suoruuteni. Asia on hämmentävän yksinkertainen eikä vaadi kovinkaan paljoa synapsien ilotulitusta aivoissa.

Itse en siis vastusta aikuisten piikitystä. Jokainen tehkööt omat valintansa. -- Jos kuitenkin laajennan vastausta lasten piikityksiin, niin se on absoluuttista idiotismia.

Homma menee seuraavasti: "Kyseinen tauti ei ole vaarallinen lapsille, lapset ovat jo nyt saaneet piikeistä enemmän haittaa kuin hyötyä eikä piikin pitkäaikaisvaikutuksia tiedetä hölkäsen pöläystä." (vaikka toisin meille uskotellaan) Ainoastaan lääkeyhtiöiden sponsoroimat markkinointikampanjat kuvaavat piikkejä turvalliseksi vauvasta vaariin, mutta jokainen tietää, että markkinointi ja totuus eivät aina kulje käsi kädessä. Muistaako kukaan tupakan markkinointia valkotakkisten ja julkkisten avulla? Jep jep. 

Jotta tämä asia nyt ei jäisi ilmaan lillumaan, niin minulle pyhää tässä piikkiasiassa on se, että yksikään setä tai täti ei tule minulle sanomaan mitä lääkeyhtiön tuotoksia minun on laitettava kehooni. En tule tähän ikinä suostumaan. Enkä tule menemään narratiiviin, jossa "tee asia X, Y ja Z, niin olet vapaa." Jos tuohon menisin, en olisi vapaa. Syntymäoikeuteni on olla vapaa. 

Eli... Last man standing -hengessä mennään. Enkä tule koskaan taipumaan.👉

Olenko piikkikammoinen?

En. On tärkeää ymmärtää perinteisten piikkien ja tämän kyseisen piikin erot. Rajaan siis vastauksen nyt koskemaan tätä uutta teknologiaa omaavaa mRNA-piikkiä. Haittatilastot kertovat karua faktaa siitä, miten katastrofaalinen tämä piikki on. Tästä katastrofista moni huutaa somessa pää punaisena, mutta heitä ei kuunnella, koska "vain valtamedian väittämät ovat totta ja kaikki muut on humpuukia, salaliittoteorioita ja äärioikeiston propagandaa.

Jos olet valmis unohtamaan yllämainitun lauseen edes puoleksi tunniksi ja säntäämään haittatilastoja kurkkimaan avoimin mielin, niin "tutkitusti turvallinen" -kupla puhkeaa nopeammin kuin Tesla Model S Plaid saavuttaa satasen nopeuden.

Lisäksi, jos on valmis hieman raottamaan salaisuuksien arkkua, huomaa pian, että piikitetyt levittävät sairautta. Piikitetyt sairastuvat tautiin. Ja myös piikitettyjä kuolee tautiin.Jos tämän on valmis sisäistämään, piikkipassilta katoaa pohja. Käytännössä kuka tahansa voi tästä taudista kärsiä.

Ja itse asiassa aika monelta asialta katoaa pohja. Kun alkaa nähdä tämän taakse, aika moni muukin uskomus valtaapitävien puhtoisista sydämistä kokee kolauksen ja joutuu miettimään kaikkea sitä uusiksi, mitä meille on syötetty vuosia uutisissa, kouluissa jne.

Itselle tämä prosessi oli äärimmäisen hankala. Oli vaikea kokea luottamuksen absoluuttinen poksahdus. BUM 🧨 💥 🌋

Sinne se mun sinisilmäisyys katosi. Tuosta noin vaan. 

Sitten jos tähän loppuun vielä raotan kantaani perinteisiin piikkeihin, niin se on jännittävä, laaja ja monimutkainen alue. Jos aihe kiinnostaa, niin lähtisin itse selvittämään asiaa lääkeyhtiöiden paratiisimaasta eli Yhdysvalloista.

Ensimmäisenä tutkisin piikkien määrän kehitystä kyseisessä maassa. Viimeksi kun katsoin, niin ennen 18 ikävuotta on lapsiin pistetty 74 piikkiä (yhtä tiettyä piikkiä pistetään useampaan otteeseen). Ensimmäinen piikki annetaan jo yhden päivän ikäiselle vauvalle. Jännittävää. 

Toisena sitten selvittäisin neurologisten sairauksien kehittymistä niiden vuosien aikana, kun piikkejä on annettu ja lopulta tutkisin korrelaatiota piikkien lisäämisen ja neurologisten sairauksien välillä. Sitten on enää omasta fiiliksestä kiinni, löytääkö yhteyden vai ei.

Mutta jotta tämä postaus pysyisi kirjaa lyhyempänä, jatkan matkaani seuraavaan kysymykseen.👉

Vastustanko tiedettä?

En. Mä vastustan tieteen sensurointia. Olen itse tutkinut tiedettä ja tehnyt tiedettä. Tutkin aikoinaan yliopistossa Javan virtuaalikoneen tavukoodin optimointeja ja tein löydöksiä, joilla on tieteellistä merkittävyyttä tietyissä virtuaalikonetoteutuksissa (jep, meni hieman tieteelliseksi). Minun tieteeseen kuuluu jatkuvasti vanhan tieteen haastaminen eikä siinä löydetä absoluuttista totuutta. Minunkin tutkimukset pystyisi haastamaan ja niin pitäisi tehdä.

Tieteeseen kuuluu etsiminen, löytäminen ja tarkentaminen. Kun näen televisiosta vain yhtä totuutta ja arvostettujen tiedemiesten sometilien tuhoamista, äänien sensuroimista ja vain yhden totuuden tuuttaamista kansalaisten kurkusta alas, ei kyse ole tieteestä. Ei tietenkään. Kyse on politiikasta ja nyt on korkea aika herätä tälle.

Harmittavasti tuntuu siltä, että kovin moni sekoittaa tällä hetkellä politiikan tieteeseen. Otetaan esimerkki. Se, että esim. Mika Rämet kertoo piikin olevan tutkitusti turvallinen ei vielä kerro, että kyse olisi mistään mikä perustuisi todelliseen tieteeseen. Tämä kertoo vain kertoo sen, että Mika puhuu näin. Kun kyse on ihmisyydestä, on syytä tutkia Mikan sidonnaisuuksia lääkeyhtiöihin. Tämän tehtyämme karu totuus alkaa pian paljastua. Vielä kun jatkaa vanhalla viisaudella "kenen leipää syöt sen laulujaan laulat", voi Mikan kommenttien biaksen havaita. Hän on siis vain yksi pää, joka puhuu lääkeyhtiön markkinointikoneiston suulla. Yksinkertaista. Tästä ei tarvitse tehdä tämän monimutkaisempaa.

Tieteeseen kuuluu etsiminen, löytäminen ja tarkentaminen.  -- Jos tiede vaatii propagandaa ja sensurointia, ei kyse ole tieteestä.

Jotta päästäisiin johonkin, kerrataan vielä: yksi totuus on mahdotonta tieteessä. Jos tiede vaatii propagandaa ja sensurointia, ei kyse ole tieteestä. Eli... Kannatan tiedettä, mutta en kannata politisoitua "tiedettä", jossa totuudesta on jäljellä vain lääkeyhtiöiden mainosjulisteiden rivit.

No mutta jatketaan matkaa...👉

Vastustanko viranomaista?

En sellaista viranomaista, joka puhuu totta ja toimii sydäntietoisuudesta käsin. Puijaavia viranomaisia vastustan. Katsotaanpas paria esimerkkiä, niin ehkä ajatteluni taustalla oleva kaava valkenee (se on johdettavissa psykologiasta):

Esimerkki 1: "Jaksakaa kaksi viikkoa" 👉 "eikun jaksakaa vielä tonenkin lockdown" 👉 "eikun jaksakaa vielä 1,5 vuotta" 👉 "tämä ei lopu ellette anna kaikkia vapauksianne meille."

Huisia!

Esimerkki 2: "Ottakaa yksi piikki" 👉 "eiku kaksi piikkiä" 👉 "eiku kolme piikkiä" 👉 "EU on varannut kaikille kahdeksan piikkiä."

Hereillä olevat kansalaiset tiesivät jo ensimmäisen piikin kohdalla, että homma ei jää siihen. Silloin heitä kutsuttiin salaliittoteoreetikoiksi, nyt tilannetta kutsutaan pakon sanelemaksi.

Jotta homma muuttuisi hauskaksi, on seuraavassa väittämässä sinulle pala purtavaksi...

Esimerkki 3: "Piikkipassi on välttämätön ja väliaikainen... vuoden loppuun asti" 👉 "Piikkipassin jatkoa suunnitellaan" 👉 "Piikkipassille _____________."

Ja nyt ollaankin tämän koulutuksen lopussa. Voitkin itse jo täydentää viimeisen lauseen loppuun.

Jos olet ollut tarkkana kuin porkkana uutisoinnin ja psykologisten strategioiden kanssa, voit hyvin nähdä näitä kaavoja, jotka toistuvat kuukaudesta toiseen. Koska kaikki menee koko ajan samaa latua, on suunnitelmat tiedetty jo kauan aikaa sitten. Tässä tiedetään tasan tarkkaan minne ollaan menossa ja kansalaisille uskotellaan jotain aivan muuta. Puijausta on siis ilmassa.

Puijausta on ilmassa. Mun arvostama valtio ei tee näin. 

Mun arvostama valtio ei tee näin. Mun valtion päämiehet tekevät hommia aidosti kansalaisten hyvä mielessään. Nyt kyse on jostain aivan muusta. Kenties itsekin olet huomannut saman?👉

Oletko litteän maan kannattaja? En. 

Peace 🙏

Kandee jakaa, jos kaipaat ihmisten näkevän kulissien taakse.

Meidän JOKAISEN on nyt avattava sanallinen arkkumme. 🎁

Rauhaisin terkuin,
Pekka


[1] TS: "Raision sote-pomo lähettäisi rokottamattomat Seilin saareen – katuu jo Facebook-viestiään"

Kuva: unsplash.com


Aihepiirit


Kiinnostaisiko nämä myös?

Kohti diktatuuria?

Kohti diktatuuria?
Haluatko sanoa tästä jotain?

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ota yhteyttä

Nimi*
Sähköposti*
Viesti
0 of 350